אצל מוליך סוכנויות תמצאו מגוון סוגי מלושים תעשייתיים באיכות הגבוהה ביותר בישראל. אנו מתחמים מזה שנים רבות, בציוד למאפיות וקונדיטוריות ומספקים פתרונות למאפיות וקונדיטוריות בכל רחבי הארץ. חרטנו על דגלנו את ערכי השירות, החברה מספקת שירות אמין, מקצועי ומהיר. אצלנו תקבלו ייעוץ וליווי בהקמה ללא עלות.
החברה מייבאת, מייצרת ומשווקת בלעדית את כלל הציוד הדרוש למאפיות וקונדיטוריות ממיטב החברות בעולם ומייצור עצמי בישראל, ברשותנו ידע טכנולוגי רב המאפשר לנו להתאים ציוד משוכלל, באופן אישי, עבור כל לקוח, החל מבתי מאפה קטנים, דרך מאפיות וקונדיטוריות בינוניות ועד מפעלים תעשייתיים גדולים.
כשמדובר על מלושים ביתיים, בדרך כלל מדובר על לישה של 1 קילוגרם בצק ועד 5 קילוגרמים בודדים. הכל תלוי כוח מנוע של המלוש. ואילו כשמדובר על מאפיות וקונדיטוריות מדובר על 50 קילוגרמים במלוש חצי תעשייתי, ועד 300 קילוגרמים של בצק במלושים תעשייתיים. המלושים התעשייתיים עשויים מנירוסטה, יציקת ברזל, או סגסוגת ברזל המצופה כרום, עם יכולת מנוע חזקות במיוחד.
מוליך סוכנויות נוסדה לפני למעלה מ 25 שנים במטרה לספק במטרה לספק ייעוץ ופתרונות מתקדמים, מקצועיים ומקיפים לתעשיית האפייה.
החברה מייבאת, מייצרת ומשווקת בלעדית את כלל הציוד הדרוש למאפיות וקונדיטוריות ממיטב החברות בעולם ומייצור עצמי בישראל.
אצל מוליך סוכנויות תוכלו להשיג את כל הציוד הדרוש לכם, במחירים משתלמים ואטרקטיביים. באיכות ותקן מהגבוהות בעולם בתחום האפייה, תוכלו למצוא אצלנו מגוון תנורים, תנורי עגלה מסתובבת, תנורי אבן, תנורי תאים, חדרי תפיחה, מלושי בצק ידניים, מלושים אוטומטיים, מולדרים, מכונות שקילה, מכדררת בצק, פורסות לחמים, מיקסרים פלנטריים בכל הגדלים, נפות, קוצבי מים, מקררי מים, ועוד.
אולי יעניין אותך לקרוא גם על מלושי בצק, מולדרים, מרדדת בצק, ועוד.
קטגוריה: מלוש בצק , מלושי בצק , מלושים , מלושים תעשייתים , מלושי בצק תעשייתים , מלוש למאפיה , מלוש בצק נשלף ,
כשמדובר על מלושים ביתיים, בדרך כלל מדובר על לישה של 1 קילוגרם בצק ועד 5 קילוגרמים בודדים. הכל תלוי כוח מנוע של המלוש. ואילו כשמדובר על מאפיות וקונדיטוריות מדובר על 50 קילוגרמים במלוש חצי תעשייתי, ועד 300 קילוגרמים של בצק במלושים תעשייתיים. המלושים התעשייתיים עשויים מנירוסטה, יציקת ברזל, או סגסוגת ברזל המצופה כרום, עם יכולת מנוע חזקות במיוחד.
בעבר היו לשים בצק עם הידיים על מנת ליצור תערובת אחידה ליצור את סוג המאפה שרצו ליצור. כיום משתמשים במלושים. לישת בצק במלוש מתבצעת במהירויות נמוכות או בינוניות, על מנת ליצור תערובת אחידה בבצק, ולקבל את המרקם המדויק שרצינו על מנת ליצור סוג מאפה ספציפי שברצוננו ליצור. לדוגמא: בבצק שמרים לישת הבצק קושרת את מולקולות הגלוטן ומספקת חמצן לשמרים, מה שמייצר בצק שמרים איכותי. כמעט ובלתי אפשרי להגיע לתוצאה זו בעת לישה ידנית, ככל שרשת הגלוטן מפותחת יותר הלחם עתיד לתפוח יותר.
לפרטים מלאים אודות מלושים גללו מטה או התקשרו > 0504261626