מוליך סוכנויות הינה סוכנות לציוד תעשייתי למאפיות וקונדיטוריות הפעילה בישראל למעלה מ 25 שנים. אנו מייבאים בלעדית, מייצרים ומשווקים את מיטב המכונות וציוד אפייה של החברות הטובות בעולם. מוליך סוכנויות מספקת וסיפקה תנורי אבן למגוון רחב של מאפיות ופיציריות בהתאמה אישית.
תנור אבן ידוע גם בשם טאבון, במקור היה עשוי מחימר, לאחר מכן התקדמו לאבן, ואף למתכת. בתחתית של התנור יש פתח להבערת אש, הטמפרטורות מגיעות למאות מעלות, הטאבון משמש כיום בעיקר לאפיית פיתות, לאפות, פיצות, ומשמש קהילות יהודיות וערביות במרחב המזרח התיכון.
כיום ישנם סוגים רבים של טאבונים, עם מעשנות, ללא מעשנות, מחימר, ממתכת, ישנם טאבונים על גז, עם דפנות כפולות, עם בידוד טרמי, תנורים מרובעים, עם תא אחד, עם 2 תאים, נייד על גלגלים, טאבונים לבית, למסעדות, לגינה, ועוד. לפרטים נוספים התקשרו 050-4261626
מוליך סוכנויות מתמחה ומספקת פתרונות בהתאמה אישית עבור כל עסק בפני עצמו, אנו נתאים עבורכם תנור אבן על פי גודל, עיצוב וצורה, ונביא אותו עד אליכם. התנורים כיום הם עם גז, ולכן צריך שיבוא טכנאי גז ויחזר לכם את התנור לפעילות. ישנה חשיבות עצומה לבחירת התנור הנכון, הן מבחינת מקום, גדול, נוחות, עלויות, ועוד. התייעצו איתנו חינם, התקשרו עכשיו 050-4261626
ישנם יתרונות רבים מאוד לתנורי אבן, הבה נמנה כמה מהם: הדבר העיקרי שהם מחזיקים לשנים רבות ללא צורך בתחזוקה רבה מדי, למעט ניקיון. ניתן לאפות בהם ואף לבשל את כל כמעט את כל סוגי המאכלים במהירות רבה, טמפרטורת התנור גבוהה מאוד ובדרך כלל נעה בין 350 ו 400 מעלות. וכל זה במהירות רבה בזכות מערכת הבידוד שלה.
הכנת תבשילים בטאבון מתאימים כמעט לכל סוגי התבשילים ובעיקר לקדרות, עישון בשרים, דגים, אנטיפסטי, פיתות, פיצות, ולתבשילים נוספים כגון טאג’ין, חמין, לחמים, כגון פרנה, לאפה, לחמג’ון, פיתה תימנית, ועוד.
לא כדאי שתרכשו תנור ענק שיתפוס מקום הרהב מקום פיזי בעסק שלכם, ויבזבז הרבה גז וכסף, אם אתם יכולים להסתפק בתנור אבן קטן שימלא את הצרכים של העסק שלכם. תוכלו לבנות טאבון בעסק בהתאמה אישית לפי גודל, עיצוב, גובה, ועוד. או לרכוש אחד בגודל סטנדרט 2 תאים, מרובע. הכל תלוי בצרכים של העסק.
ישנם פיצירות המסתפקות בתנורי אבן סטנדרטים המחוברים לגז ללא עצים ואש, וישנם פיצריות שרוצות טאבון אבן עגול הבנוי מלבנים, הפיצה יושבת על גלגל מסתובב שמתחתיו גחלי אש, הטעמים שונים כשהפיצה נאפתה על אש ממש כמו פעם, הנותן לה טעם ייחודי של אפייה על גחלים. לייעוץ התקשרו עכשיו 050-4261626